DE PRODUKTEN


ROLLEN SCHUURPAPIER

Rollen schuurpapier zijn beschikbaar voor handmatig gebruik of handschuurmachines. Voor uiteenlopende materialen zoals hout, metaal, lak, enz.
FIBERSCHIJVEN

Fiberschijven zijn uitermate geschikt voor grove schuurwerkzaamheden, het roestvrijmaken van metalendelen, ontbramen en de bewerking van lasnaden.
SCHUURVELLEN

Schuurvellen zijn verkrijgbaar als stroken, vellen en schijven van diverse kwaliteit en in uiteenlopende uitvoeringen.
SCHUURBANDEN

Schuurbanden worden in verschillende maten voor vrijwel alle schuurmethodes en in vele uitvoeringen voor verschillende materialen en toepassingen geleverd.
VLAKLAMELLENSCHIJVEN

De vlaklamellenslijpschijven bereiken door de trapsgewijze, radiale plaatsing van de lamellen van schuurlinnen een veel betere schuurprestatie dan de meeste traditionele slijp- en schuurgereedschappen.
SLIJPMOP

De slijpmop is met name geschikt voor het schuren van fijne, geprofileerde oppervlakken en past zich feilloos aan ieder werkstuk aan. Voor de meeste toepassingen, van vlakke tot concave en convexe oppervlakken en voor vrijwel alle te bewerken materiaalsoorten is er een geschikte slijpmop.
ELASTISCH SCHUURMATERIALEN
Het elastische schuurmateriaal is speciaal ontwikkeld voor de fijnste bewerking van allerlei soorten oppervlakken.
AFBRAAM- & DOORSLIJPSCHIJVEN
Afbraamschijven zijngeschikt voor alle belangrijke toepassingen bij de bewerking van oppervlakken, het breken van randen en het verwijderen van bramen.
DIAMANTDOORSLIJPSCHIJVEN Diamantdoorslijpschijven worden gekenmerkt door korte doorslijptijden een geringe slijtage en zuivere snijvlakken.