Reerink logo

TECNICA - iLOQ batterij vrije electronische cilinder - S50

TECNICA iLOQ - S50, 282

TECNICA - iLOQ batterij vrije en kabel vrije electronische cilinder - S50

De telefoon is de sleutel en de energiebron!

Met een smartphone te bedienen cilinders zijn bij geografisch verspreid liggende master key sluitsystemen de enige rationele oplossing. Tot nog toe was het probleem met deze cilinders dat een externe energiebron in de vorm van kostbare bekabeling of herhaaldelijk te vervangen batterijen nodig was. De oplossing is het iLOQ S50 smart lock, dat de benodigde energie uit een NFC smartphone haalt.

TECNICA & iLOQ toonaangevend

iLOQ S50 is het eerste en enige toegangsverleningssysteem ter wereld dat de benodigde energie uit een smartphone haalt. De telefoon is de sleutel, de batterij en de toegang tot real-time sleutelbeheer via cloud-software. Deze baanbrekende technologie biedt nieuwe mogelijkheden voor het beheren van geografisch gespreid liggende gebouwen en objecten. Een typisch voorbeeld is het gebruik van kluisjes op locatie of technische faciliteiten in het veld.

Een revolutionair concept

Traditionele smart locks met NFC (Near Field Communication) technologie werken op een manier waarbij het elektrisch gevoede slot, actief de omgeving scant op de aanwezigheid van smartphone tags. iLOQ S50 draait het om; de mobiele telefoon is de actieve NFC-lezer en het slot de passieve identifier. Het slot wordt geactiveerd door inductiestroom via NFC, voldoende energie om toegangsrechten te verifiëren en het slot te openen. De gepatenteerde technologie is gebaseerd op “energy harvesting” en de extreem lage energiebehoefte van de cilinder.

Eenvoudige installatie

iLOQ S50 cilinders zijn eenvoudig te installeren omdat ze zonder aanpassingen in ieder modern slot passen en geen kabels of batterijen gebruiken. De productlijn bevat ook sleutelbuizen, deurcilinders, hangsloten en meubelsloten.

Onderhoudsvrije cilinders

De cilinders van iLOQ S50 hebben geen onderhoud nodig en gebruiken ook geen batterijen of bekabeling, zelfs een sleutelgat is overbodig. De techniek is daarmee beschermd tegen weersinvloeden en stof. De betrouwbaarheid van het systeem wordt vooral benadrukt voor gebruik in faciliteiten voor elektriciteit en telecommunicatie, waar sloten zelfs in extreme omstandigheden moeten openen.

Eenvoudige administratie

Snel, veilig en handig beheer van sloten, locaties en gebruikers op één cloudgebaseerd SaaS-platform. Gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface. Investeringen in speciale hardware/software IT-oplossingen zijn niet nodig.

Maatwerk

Over het algemeen zijn sluitsystemen maatwerk. Neem gerust kontakt met ons op, zodat een van onze specialisten op dit gebied alle mogelijkheden, gecombineerd met uw wensen kan doornemen.

Voor meer informatie

Adresgegevens:
Dorpsstraat 85
8171 BN Vaassen
voor conventionele mechanische cilinders kijk hier!

Zie ook onze vacature in onze vestiging Vaassen
 
AKTIE Folder TechniektreffersAKTIE Folder IronsideAKTIE Folder KelfortAKTIE Folder TECNICA-pro